. Ma Vilma napja van.
Elfogás civilek segítségével
2012-04-27 08:06:20
Elfogás civilek segítségével

Elfogás civilek segítségével

Két férfi Egerben úgy gondolta, szerez egy laptopot és egy projektort, könnyű szerrel, így ismeretlen módszerrel behatoltak egy egri cég irodájába, ahonnan ezeket a műszaki cikkeket magukkal is vitték. A cselekménnyel okozott kár 500 000 Ft.


A két tolvaj ezek után rádöbbent arra, hogy a gépet jelszó védi, minek okán egy egri számítógépes szaküzletbe vitték a lopott holmit, kérve az eladót arra, hogy törje fel a gép jelszavát. Az üzlet alkalmazottainak feltűnt a laptop értéke és újszerű állapota. Nem csupán az értékéből, hanem a benne lévő alkatrészekből arra következtettek, hogy a laptop nem lehet magánemberé, csakis valamelyik cég lehet a tulajdonos, mégpedig olyan cég, amelyik tervezéssel foglalkozik.

 

A gépet átvették hát szervízelésre, és arra kérték a tolvajokat, hogy 2 óra múlva menjenek vissza az üzletbe a laptopért.

 

A két elkövető távozása után azonnal értesítették a rendőrséget. Az Egri rendőrkapitányság a számítógépet lefoglalta, valamint az üzletbe visszaérkező két férfit előállította, és kihallgatta.

 

Ezek után a férfiak lakásán házkutatást is tartottak, melynek során előkerült az eltulajdonított projektor is. Mindkét műszaki cikket visszakapta a megkárosított tulajdonos.

További híreink
Új kilátótorony a Királyrét felett
Új látványossággal bővült a Börzsöny, azon belül is Királyrét. A Szokolyához tartozó kis pihenő-település feletti Vár-hegyen elkészült az új kilátótorony, az elmúlt vasár...
2021-11-10 18:08:04, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt a Jászai Mari-díjas színművész, Venczel Vera
Meghalt Venczel Vera színművész. A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 75 éves volt. A halálhírt közle...
2021-10-24 19:57:09, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Több állomás is megújul a Gyermekvasúton
A MÁV Széchenyi-hegyi Gyermekvasút több állomása is megújul, az Előre, mai nevén a Virágvölgy, már el is készült.
2021-08-12 21:27:37, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Kövér László most nyilvánosságra került, eredetileg titkos beszéde a Fidesz autoriter rendszerének kiteljesedé...
Bővebben >>