. Ma Félix napja van.
Halálos baleset Verpeléten
2012-04-16 15:48:35
Halálos baleset Verpeléten

Halálos baleset Verpeléten

Április 15-én, vasárnap Verpeléten egy autós életét vesztette akkor, amikor Suzukijával az árokba hajtott, kerítésnek ütközött, majd kilökött a földből egy földgázcsonkot. A sofőr utasa könnyebben sérült. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.


A katasztrófavédelem munkatársai öt műszaki autóval vonultak helyszínre a mentéshez. A földgázcsonk közelében lévő hat épületből kiköltöztették az embereket addig, amíg a TIGÁZ munkatársai megkezdték a  kiáramló gáz hűtését és megszüntették a szivárgást.

 

Fotó: Agria TV

További híreink
Cserhát: egy futó pillantás a béke szigetére
A Börzsöny és a Mátra között elnyúló Cserhát inkább dombos, mint hegyes vidéke sokkal kevesebb figyelmet kap a kirándulóktól mind a szomszédos hegyvidékek.
2023-04-25 10:13:04, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Meghalt Török Ádám
Elhunyt Török Ádám, a magyar progresszív-blues-rock egyik legfontosabb formációja, a Mini alapítója és frontembere. Halálát fia, Török Dániel jelentette be kedden Faceboo...
2023-04-18 12:29:17, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Tragédia: meghalt Tom Sizemore
61 éves korában elhunyt Tom Sizemore amerikai színész, aki agyi aneurizmával került kórházba. A hírt a menedzsere közölte. Halálakor mellette volt testvére, Paul és ikerf...
2023-03-05 12:37:15, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben

Hozzászólások

Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A Pannon Filharmonikusok a magyar lángelme előtt tiszteleg a klasszikus zene napján.
Bővebben >>