. Ma András, Andor napja van.
Első12345KövetkezőUtolsó (18)
Osztogatnak, vagy fosztogatnak?
Osztogatnak, vagy fosztogatnak?
Nem lehet elég szót vesztegetni a fogyasztói csoportokról, és azokról a hiénákról, akik minden évben újra és újra elkezdik a mézesmadzagot elhúzni a hirtelen gazdagodás ötletére fogékony emberek előtt.
2012-05-02 16:27:55, Hírek, Megosztom Bővebben
Halálos baleset Verpeléten
Halálos baleset Verpeléten
Április 15-én, vasárnap Verpeléten egy autós életét vesztette akkor, amikor autójával az árokba hajtott, kerítésnek ütközött, majd kilökött a földből egy földgázcsonkot. A sofőr utasa könnyebben sérült. A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.
2012-04-16 15:48:35, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Kisvakond - rajzpályázat Gyermeknapra
Kisvakond - rajzpályázat Gyermeknapra
A Budapest Film óvodás és iskoláskorú gyermekek számára (3 és 6 éves életkor között) rajzpályázatot hirdet, a Gyermeknap alkalmából. Beadási határidő: május 10, a beküldők között mozijegyeket sorsolnak ki.
2012-04-16 14:36:41, Hírek, Könnyű Bővebben
Az őrült
Az őrült
Tíz perc múlva egy ötven év körüli, közepes testalkatú, egyenes tartású férfiembert terelgetett a nővérke maga előtt pár lépéssel, a főorvos szobája felé. Hangtalanul, nyugodt léptekkel közeledtek az áttetsző üvegezéssel ellátott ajtó felé. A frissen vasalt fehér nadrágos, köpenyes megállt az ajtó előtt. Megvárta, amíg a nővér kinyitja azt előtte. Belépett, megállt a szoba közepén. Felemelt állal büszkén nézett az előtte megnyilvánuló pökhendi jelenségre.
2012-04-16 13:31:20, Hírek, Publicisztika Bővebben
Fiatalkorúak elzárása és őrizetbe vétele
Fiatalkorúak elzárása és őrizetbe vétele
Az ENSZ Magyarországon is kihirdetett Gyermekjogi Egyezményével, de magával az Alaptörvénnyel is ellentétes a szabálysértési törvény azon rendelkezése, hogy egy fiatalkorú esetében lehetővé teszi a szabálysértési őrizet és az elzárás lehetőségét. Az ombudsman erre már többször is felhívta a jogalkotó figyelmét, ennek ellenére az április 15-től hatályba lépő szabálysértési törvény változatlan formában megtartotta ezeket a rendelkezéseket.
2012-04-16 12:08:25, Hírek, Rendőrségi hírek Bővebben
Sarcpolitika
Sarcpolitika
„Kétharmados időkben az ígéretek is kétharmadosan teljesülnek. A radikális adócsökkentés ígéretéből például ez: radikális adó. Csökkentésről viszont szó sincs. Elhúzódó radikális adóemelés zajlik, valamint további fantáziálások a még nagyobb tehernövelésről.
2012-04-16 10:34:19, Hírek, Fókuszban Bővebben
3 éve raboskodik, hétfőn szabadulnia kellene: Tóásó Előd
3 éve raboskodik, hétfőn szabadulnia kellene: Tóásó Előd
Bolíviai Santa Cruz egyik városi szállodájában fogták el, terrorizmussal vádolják, azóta a La Paz-i San Pedro börtön rabja, úgy, hogy vádemelés még nem történt az ügyében. Ennek okán a hatályban lévő bolíviai törvények alapján a hétfői nappal szabadon kellene engedni őt, az ügyét pedig lezártnak tekinteni.
2012-04-16 09:32:00, Hírek, Kitekintő Bővebben
Futófesztivál és Egészségnap Hatvanban
Futófesztivál és Egészségnap Hatvanban
Április 21-én, szombaton Futófesztivállal egybekötött Egészségnapot tartanak Hatvanban, a Diszi parkolóban és környékén. A rendezvényre a kicsiket és nagyokat egyaránt várják, nevezni korcsoportonként lehet majd.
2012-04-16 08:32:04, Hírek, Környezetünk Bővebben
Első12345KövetkezőUtolsó (18)
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Tényleg eljutottunk ide. A Líra hálózatába tartozó pásztói Kölcsey könyvesbolt osztotta meg Facebook-oldalán, ...
Bővebben >>